Friday, December 31, 2021

Möjliga högskoleuppsatsämnen

Möjliga högskoleuppsatsämnen



Jag utforskade fortfarande ivrigt nya världar, men genom dikter och prosa snarare än betesmarker och pölar. För att göra saker lättare att förstå kan du prova att följa tips och tricks från tidigare elever som har klarat dessa prov. Fascism och nazism: Är dessa två begrepp olika eller samma? En utmärkt högskoleuppsats kan ge en möjliga högskoleuppsatsämnen av väsentliga egenskaper som gör en inflytelserik inspirerande, ökänd, möjliga högskoleuppsatsämnen, berömd osv. Antagningstjänstemän läser många uppsatser om samma gamla ämnen. Vår upphetsning var dock kortvarig, eftersom sextio brädor senare fann vi att vi hade förlorat matchen och inte skulle bli utvalda som landslag. Du kan skriva unika collegeuppsatser om ett mord på ett slott, en stöld i din studenthem, bedrägeri i ett känt eller fiktivt företag.





Välj ditt ämne



Din uppsats kan vara skillnaden mellan ett antagande och ett avslag - det låter dig sticka ut från resten av sökande med liknande profiler. Att hitta ett bra ämne för högskoleuppsats är en av de mest stressande delarna av möjliga högskoleuppsatsämnen skrivprocess. Hur är det möjligt att korrekt representera ditt liv och din personlighet i en uppsats? Även om ett bra uppsatsämne varierar från en person till en annan, finns det några allmänna riktlinjer du bör följa när du väljer ett ämne. College uppsatser är avsedda att ge antagningstjänstemän en bättre uppfattning om vem du är utöver dina kvantitativa prestationer.


Är djupt personlig. De bästa uppsatsämnena låter dig vara rå och sårbar. Är originell, eller närmar sig ett vanligt ämne på ett originellt sätt, möjliga högskoleuppsatsämnen. Antagningstjänstemän läser många uppsatser om samma gamla ämnen. Några av dessa klichéer inkluderar: en idrottsskada, person du beundrar, tragedi eller att arbeta hårt i en utmanande klass. Försök att hitta ett ämne som går utöver traditionella arketyper för att få dig att verkligen sticka ut. Du kan också ta ett klyschigt ämne men utveckla det på ett annat sätt. Istället kan du skriva om hur du blev skadad och använde den ledigheten till att utveckla ett nytt intresse, som att koda. Som sagt, det finns några ämnen som borde fungera bra för de flesta, och de möjliga högskoleuppsatsämnen. Om du har en okonventionell aktivitet är uppsatsen det perfekta tillfället att visa upp och utveckla det intresset.


Mindre vanliga aktiviteter är mindre bekanta för antagningshandläggare, så lite extra sammanhang kan vara till hjälp för att förstå hur den aktiviteten fungerade och hur mycket den betydde för dig. Det var tyst i rummet förutom tankarna som for genom mitt huvud. Jag ledde en spader från min hand och min motståndare pausade en sekund och spelade sedan ett hjärta. Siffrorna gick igenom mitt huvud när jag försökte överväga varje kombination och beräknade mitt nästa drag. Slutligen spelade jag spader ess från dummyn och resten av mina klöver, och säkrade kontraktet och poängen när min partner tuffade på trick fem.


Nästa styrelse, möjliga högskoleuppsatsämnen. Det vinnande laget skulle väljas ut att representera USA i världsmästerskapet och mitt lag var fortfarande med i tävlingen. Contract bridge är ett strategiskt och stokastiskt kortspel. Spelare från hela världen samlas på lokala klubbar, regionala evenemang och, i det här fallet, nationella turneringar. När jag gick in i turneringen var mitt lag entusiastiska; alla timmar vi hade lagt ner på spelet, från de långa Skype-sessionerna vid midnatt med att diskutera anslagstavlor till kafémöten som vi ägnade åt att memorera konventioner tillsammans, var på väg att löna sig. Halvvägs igenom, möjliga högskoleuppsatsämnen, vårt humör var fortfarande på topp, eftersom vi bara var under med fjorton internationella matchpoäng, vilket av slutsumman på cirka fyrahundra poäng var praktiskt taget ingenting och det var mycket möjligt att komma ikapp.


Vår upphetsning var dock kortvarig, eftersom sextio brädor senare fann vi att vi hade förlorat matchen och inte skulle bli utvalda som landslag. Till en början var vi förkrossade. Vi hade kommit så nära och det verkade som om alla timmar vi hade ägnat åt träning hade varit helt bortkastade. Jag chattade med det vinnande laget och blev till och med vän med några av dem som erbjöd oss ​​uppmuntran och råd. De lär mig vikten av idrott och förlåtelse. Jag hälsar den juridiskt blinde mannen som kan besegra det mesta av seende möjliga högskoleuppsatsämnen. Han påminner mig om att inte komma med ursäkter.


Jag chattar med det vänliga, äldre paret som, vid nittio och nittiotvå års ålder, precis har gift sig för två veckor sedan. De visar mig att det finns mer än en väg till framgång. Jag gratulerar den lilla pojken som springer till sin pappa, glad över att ha vunnit sina allra första mästerpoäng. Han påminner mig om spänningen varje första gång och att aldrig sluta prova nya saker. Lika mycket som jag har dragit nytta av dessa livslektioner, strävar jag efter att ge tillbaka till mitt brosamhälle lika mycket som det har gett mig. Jag strävar efter att lära folk hur man spelar detta komplicerade men lika spännande spel. Jag strävar efter att aldrig sluta förbättra mig, både vid och borta från bridgebordet.


Bridge har gett mig mina rötter och vågat mig att drömma. Det som bara började som en hobby har blivit en gemenskap, en passion, en del av min identitet. Jag strävar efter att leva osjälviskt och hjälpa andra att nå sina mål. Jag försöker ta risker, omfamna alla resultat, även misslyckanden, och leva obehindrat från mitt eget tvivel. Detta beror på att de ser många väl avrundade och specialiserade studenter, så studenter med kontrastprofiler erbjuder något uppfriskande unikt, möjliga högskoleuppsatsämnen. När jag var yngre var jag övertygad om att nej möjliga högskoleuppsatsämnen mat på min tallrik touch. Som ett resultat använde jag ofta en andra tallrik för att förhindra en sådan grymhet. På många sätt lärde jag mig att skilja olika saker på det här sättet från mina äldre bröder, möjliga högskoleuppsatsämnen, Nate och Rob.


När jag växte upp idoliserade jag dem båda. Nate var en artist, och jag insisterade på att komma tidigt till hans shower för att säkra platser på första raden, och jag vägrade att vika mig under paus av rädsla för att missa något. Rob var en möjliga högskoleuppsatsämnen idrottare och jag deltog i hans lekar religiöst, viftade med utslitna skumpumatassar och jublade tills min röst var hes. Mina bröder var mina förebilder. För mig representerade de två kontrasterande ideal möjliga högskoleuppsatsämnen vad jag skulle kunna bli: artist eller idrottsman. Jag trodde att jag var tvungen att välja. Och under lång tid, möjliga högskoleuppsatsämnen, Jag valde idrottare. Jag spelade fotboll, basket och lacrosse och såg mig själv uteslutande som en idrottare, och trodde att konsten inte var något för mig.


Jag förbisåg bekvämt att jag sedan femårsåldern hade komponerat berättelser till min familj till jul, presenter som var lika mycket för mig som dem, eftersom jag älskade att skriva. Så när jag gick i tionde klass hade jag möjlighet att gå en kreativ skrivarklass, ställdes jag inför en fråga: kan jag vara en idrottare och en författare? Efter mycket debatt skrev jag mig in i klassen och kände mig både orolig och upprymd. När jag kom första dagen i skolan, min lärare, Ms. frågade Jenkins möjliga högskoleuppsatsämnen att skriva ner våra förväntningar möjliga högskoleuppsatsämnen klassen. Jag vill bara att det här ska vara en plats där jag kan skriva fritt. Under de två första inlämningsdagarna hade jag fördrivit tiden med att redigera tidigare stycken, och så småningom ganska snabbt tillgripit screen snake när hopplöshet fick orden att se ut som hieroglyfer.


Jag måste inte ha varit så subtil som jag trodde, som den tredje av dessa dagar, Ms. Jenkins gick fram till mig. Efter att ha skiftat från ursäkt till ursäkt om varför jag inte skickade in min text, insåg jag äntligen den verkliga anledningen till att jag hade undanhållit mitt arbete: jag var rädd. Jag gav efter för Ms. När brevet kom hade jag redan glömt tävlingen, möjliga högskoleuppsatsämnen. När det tunna vita kuvertet kom med posten blev jag chockad och extatisk när jag fick veta att jag hade fått en 2:a plats i en rikstäckande skrivtävling. Nästa morgon upptäckte jag dock Ms.


Jenkins skulle göra ett tillkännagivande för hela skolan och avslöja mig som poet. Jag har sedan dess sett fler pojkar på min skola identifiera sig som författare eller konstnärer. Jag ser inte längre mig själv som friidrottare och poet, utan jag ser snarare dessa två aspekter forma en enda oskiljaktig identitet - jag. Trots deras uppenbara skillnader är dessa två discipliner ganska lika, eftersom var och en kräver kreativitet och hängivenhet. Jag är fortfarande en poet när jag snörar på mig klossarna för fotbollsträning och fortfarande en idrottare när jag bygger metaforer i bakhuvudet - och jag har insett att glass och gummibjörnar smakar ganska bra tillsammans.


Att skriva en uppsats om ett till synes vardagligt ögonblick är oväntat, så det borde fånga läsarens uppmärksamhet på ett nästan bakvänt sätt. Därifrån kan du använda det ögonblicket som en väg för att diskutera viktiga delar av din identitet. Var jag inte längre naturens älskade dotter, trädens viskare? Knähöga gummistövlar, kamouflage, insektsspray – jag bar klädseln och parfymen av en stolt vild kvinna, men där var jag, böjd över den patetiska högen av envisa käppar, helt förtvivlad, på gränsen till tårar. Som barn hade jag betraktat mig själv som en sorts rustik prinsessa, en vagga av spindlar och tusenfotingar, som sörjdes av sörjande duvor och kycklingar, som kunde glida genom fästinginfekterade ängar och komma ut borreliafri. Jag kände till jordens sprickor som ärren på mina egna grova handflator.


Men här var jag, tio år senare, oförmögen att utföra den mest grundläggande utomhusuppgiften: jag kunde inte, för mitt liv, starta en eld. Rasande gnuggade jag ihop kvistarna – gnuggade och gnuggade tills det blev bitar av hud möjliga högskoleuppsatsämnen från mina fingrar. Ingen rök. Kvistarna var för unga, för klibbiga gröna; Jag slängde iväg dem med en skur av förbannelser och började riva genom buskarna på jakt efter en mer brandfarlig samling. Mina ansträngningar var fruktlösa. Livid, jag bet en avvisad kvist, fast besluten att bevisa att skogen hade föraktat mig och erbjöd bara unga, våta ben som aldrig skulle brinna. Men veden sprack som morötter mellan mina tänder - gammal, spröd och bitter. Vrålande och vårdade mina värkande handflator drog jag mig tillbaka till tältet, där jag surade och väntade på min familjs hån.


Min bror och kusiner skramlade med sina tomma maskburkar och luktade efter feta fiskar in på campingen. De lade genast märke till den mindre pinnmassakern vid eldstaden och ropade till mig, deras djupa röster var redan skarpa av förakt. Mitt ansikte brände långt efter att jag lämnat eldstaden. Lägret stank av lax och skam. I tältet funderade jag på mitt misslyckande. Var jag så läcker? Var jag så oförmögen? jag trodde möjliga högskoleuppsatsämnen mina händer, möjliga högskoleuppsatsämnen förhårda och dugliga de hade varit, hur ömma och lena de hade blivit. En spindel kröp längs kanten av tältet och bekräftade min förvandling – han äcklade mig och jag kände en överväldigande lust att klämma honom.


Jag utforskade fortfarande ivrigt nya världar, men genom dikter och prosa snarare än betesmarker och pölar.





känd person uppsats



Få anpassad uppsats från:. Välj bland de bästa argumenterande och övertygande essäämnena. Endast hypeämnen! Tips för att jämföra och kontrastera uppsatsskrivande, lista över ämnen och exempel på att skriva från essaybasics. Uppsatsdefinitioner, former och stilar för skrifter, ordavledning och lista över kända essäister om essaybasics. Uppsatsskrivarguide för global uppvärmning för skol- och högskolestudenter, essaybasics. Bra lista över uppsatsämne om "Othello" med korta förklaringar, uppsatsgrunder. Hur man skriver en "This I Believe"-uppsats, instruktioner för skol- och högskolestudenter. Lista över 20 möjliga ämnen för uppsats om mikrobiologi med förklaringar, uppsatsgrunder.


Lista över ämnen för satiruppsats, essaybasics. Lista över ämnen för problemlösningsuppsats, essaybasics. Beställ nu. Ring oss:. e-post: [email protected]. Kontroversiella essäämnen presenterar ett stort antal intressanta ämnen för diskussion. Var därför försiktig när du väljer ett ämne för din kontroversiella uppsats. Vi föreslår flera ämnen för en kontroversiell uppsats nedan. Kontroversiella essäer är intressanta att skriva, men deras ämnen är skandalösa. Var därför försiktig när du väljer ditt ämne för att undvika lägre betyg. Vi kan hjälpa dig att välja ett uppsatsämne efter utbildningsnivå. Du kan till exempel välja ett ämne för lågstadiet, mellanstadiet eller gymnasiet. Vi föreslår flera populära ämnen för lågstadiet, mellanstadiet, gymnasiet och även för college nedan.


Kom ihåg att ditt slutbetyg beror mycket på ämnet. Många låg- och mellanstadieelever har svårt att välja ämnen för sina uppsatser. Vi kan hjälpa till att välja intressanta uppsatsämnen för mellanstadiet, gymnasiet eller college och du kan ändra dem för att slutföra din unika uppsats. Det finns flera fängslande uppsatsämnen för gymnasiet skapade för att locka din lärares och andra läsares uppmärksamhet. Våra uppsatsämnen för gymnasieelever hjälper dig att avslöja din skrivtalang och göra ett gott intryck på läsarna.


Ta en titt på dessa ämnen för gymnasieuppsatser för att få dina egna idéer:. Lärare kräver mer av studenter eftersom college är nästa steg efter gymnasiet. Högskoleprofessorer kan tacka nej till ämnen som uppskattas av gymnasielärare. Därför är det inte en lätt uppgift att utveckla uppsatsämnen för college. Vi föreslår flera uppsatsämnen för studenter för att göra ditt liv enklare. Här är de:. Under kursen i ett ämne ber lärare att få skriva olika uppsatser om ett allmänt ämne. Mångfalden av underämnen som täcker allmänna teman kan förvirra en elev och ta mycket tid att hitta på ett bra uppsatsämne.


Dessa ämnen kan göra din uppsats intressant och ge dig höga betyg. Du kan också fånga läsarens uppmärksamhet med hjälp av roliga essäämnen. Intressanta uppsatsämnen för en uppsats kommer aldrig att lämna dina läsare likgiltiga eftersom folk gillar humor. Roliga ämnen får folk att skratta och medan de gör det kan du avslöja dina idéer. Dessutom, om du bläddrar i skriv min uppsats kan du få nödvändig hjälp med att skriva. Fel i alla sfärer är oundvikliga. Har läkare, domare och lärare rätt att göra misstag? Om du väljer ett intressant diskussionsämne kan du få bra betyg eftersom lärare gillar när eleverna tar sig tid att fundera över frågor. Det hjälper till att dra läsarnas uppmärksamhet och väcka intresse. Om du stödjer din uppsats med relevant diskussion kommer du definitivt att få bra betyg.


Vi hoppas att vår hjälptjänst för uppsatser lyckades ge dig flera värdefulla idéer relaterade till val av uppsatsämne. Läs därför den här artikeln innan du börjar skriva din uppsats för att få några idéer och skapa sedan ett fängslande papper. Pappersskrivprocessen har många nivåer. Vissa tycker att det svåraste är att citera tidningen efter format. Tja, det kan vara sanningen, men problemet med formatering blir inte så allvarligt om du bara saknar idéer om vad du ska skriva. När lärare tilldelar en uppgift nämner de alltid en typ av skrivande som eleverna måste göra som en övertygande uppsats eller en forskningsartikel.


Men vad ska man göra om en plötslig kreativ blockering hindrar dig? Kolla in de senaste och coolaste forskningsartiklarna och essäämnena på Edusson! Våra skribenter utstrålar bokstavligen med kreativa idéer för uppsatser, så skynda dig, var först med att få uppsatsämnet nu. Du vet, lärare utvärderar alltid uppsatser med början från titeln. Edusson-författare kan få det att sticka ut. Vi har en gigantisk bas av ämnesidéer som regelbundet berikar. Du får gärna ta några ��. Edusson är den pålitliga leverantören av innehållslösningar och matchar kunder med högt kvalificerade skribenter för provskrivning, akademisk redigering och affärsskrivande. Få kontakt med en professionell skribent inom några minuter genom att göra din första beställning.


Oavsett ämne, svårighetsgrad, akademisk nivå eller dokumenttyp har våra skribenter kompetensen att slutföra det. Ingen spam någonsin. Checklista för att välja ett uppsatsämne Checklistan nedan hjälper dig att begränsa valet av uppsatsämne och hitta ett ämne att diskutera genom hela uppsatsen. Kan du nå det angivna antalet ord med det ämnet? Kan du få tillgång till de resurser du behöver för tidningen med den titeln? Tillåter ämnet mig att visa min förståelse av ämnet? Tillåter ämnet mig att visa min skrivförmåga ordentligt?


Är jag tillräckligt motiverad för detta ämne? Uppsatsämnen per kategori Det finns många uppsatstyper, och deras ämnens karaktär beror på specifikationerna för varje uppsats. Argumenterande uppsatsämnen Finns det för mycket press på tonåringar att gå på college? Bör fler rättigheter ges till invandrare? Har tv-program och filmer ansvaret att vara mer mångfaldiga? Hur påverkar realityshower samhället? Skulle USA göra engelska till det officiella nationella språket? Övertygande uppsatsämnen Bör elever få använda telefoner i grundskolor och gymnasieskolor? Skulle alla amerikanska medborgare behöva genomföra ett års samhällstjänst? Ska tonårsflickor få få preventivmedel utan tillstånd från sina föräldrar?


Är det dags att reformera immigrationslagarna? Ska barn som begår våldsbrott prövas som vuxna? Jämför och kontrastera uppsatsämnen läs mer från länken. Antebellum Era vs. Rekonstruktionstiden i amerikansk historia. Likheter och skillnader mellan Star Wars och Star Trek. Katter vs. hundar: vilka gör bättre husdjur. New England Colonies vs.

No comments:

Post a Comment